Простор, светлина, чиста линия, едрина на решението – така може да бъде обощен този проект.

Интериорният проект третира всички помещения в новоизградена еднофамилна сграда. При започване на работа някои от връзките между помещенията са прецизирани, но структурата на къщата остава непроменена. На първо ниво е разположена дневната,  столовата и кухнята, на следващия етаж са спалните и баните. Там е обособена и зимната градина с място за слушане на музика. В сутерена са организирани барбекю с излаз към двора, пространство за фитнес уреди, СПА зона. На полуниво е кабинетът. Таванът първоначално е трудно достъпен. След преработка на конструктивния проект на сградата е развита стълба и там е обособена малка зала за домашно кино и библиотека. Цялото жилище е решено като светло и просторно място за живеене.