Spaciosness, light, clear line, and decision-making scope – this is how this Project could be summarized.

This interior Design Project deals with all the rooms in a new single family building. When the work started, some of the the links between part of the rooms were modified, but the major spaces remained unaltered. On the first floor the living room, the dining area and the kitchen are disposed. On the second floor there are bedrooms and bathrooms as well as a wintergarden with a music corner. Fitness and SPA area are organized in the basement and a barbecue room with access to the garden outside. The study room is located on another intermediate level. At first the attic was difficult to access. After processing the building's design a staircase was developed. Thus a small hall for library and home cinema was differentiated.  The whole house is designed as a light and spacious place for living.